CELA SRBIJA JE OVO ČEKALA! Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Kristine (19) na beogradskoj pumpi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA SRBIJA JE OVO ČEKALA! Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Kristine (19) na beogradskoj pumpi!

Stravično ubistvo u maju

Policija uhapsila muškarca za kojeg se sumnja da je u maju ubio Kristinu Kaplanović (19) na pumpi u Velikom Mokrom lugu.

Policija je uhapsila muškarca koji se sumnjiči da je u maju, tokom oružane pljačke pumpe u Velikom Mokrom lugu, ubio radnicu Kristinu Kaplanović (19) pucavši joj u glavu. Nesrećna devojka je stradala zbog pazara od 10.000 dinara. Ubica se nakon pljačke dao u beg i policija je mesecima tragala za njim.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Foto: Facebook/Kaca Todorovic Nikolin - Kale

Kako se saznaje, osumnjičeni je sinoć uhapšen u Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, u toku je detaljna provera uhapšenog, kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da li je on izvršio svirepo ubistvo.

Uskoro opširnije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PANIKA MEĐU RODITELJIMA U SRBIJI: Pojavile se grupe koje pozivaju decu na se*s sa majkama i sestrama

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2017

Situacija je ozbiljna..Fotografije dečaka koji mazi majku po grudima i mame koja strasno ljubi u usta svog maloletnog sina samo su neke od šokantnih objava...CELA SRBIJA JE OVO ČEKALA! Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Kristine (19) na beogradskoj pumpi!..- Najviše volim mlađe od 13, Najslađe je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.