Izvor: Blic, 02.Dec.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ČEKALA SAM GA" Ceca objavila sliku iz kreveta, a onda NJEMU poslala poruku!

Ceca Ražnatović sinoć je zajedno sa čitavom porodicom proslavila rođendan sestre Lidije. Društvo je uživalo u jednom prestoničkom restoranu, a pevačica se za ovu priliku specijalno i obukla.

- Srećan ti rođendan, moja jedina i najvoljenija sestro! Volim te najviše na svetu - napisala je pevačica.

Naravno, pre izlaska, pao je jedan provokativan selfi koji je možda nešto i otkrio.

- Čekala sam, čekala, dragog čitav dan... - stavila je Ceca opis fotografije, ali nije otkrila kojem muškarcu je uputila ovu poruku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ceca objavila vreli selfi iz kreveta, ali se najviše komentariše njena poruka

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Dec.2017

Pevačica Ceca Ražnatović je na svom Instagram profilu objavila selfi koji je privukao veliku pažnju.. – Čekala sam, čekala, dragog čitav dan – napisala je Ražnatovićeva uz fotografiju iz kreveta, a ova slika je za kratko vreme sakupila 29.000 lajkova i čak 222 komentara…. A Cecini fanovi...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.