Brnabićeva na Privrednom forumu u Berlinu

Izvor: RTS, 11.Nov.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabićeva na Privrednom forumu u Berlinu

Predsednica Vlade Ana Brnabić učestvuje na Privrednom forumu u Berlinu koji organizuje list "Zidojče cajtung".
Ana Brnabić će govoriti na prvom panelu pod nazivom "Svet u previranju - Zajedno smo jači".

Na tom panelu učestvuje i Diter Kemp iz Saveza nemačkih privrednika, Anđelika Renkhof Muke iz kompanije "Varem" i Mihael Sen iz kompanije "Simens".
Na trodnevnom skupu, više od 60 učesnika iz različitih zemalja govoriće o promenama koje digitalizacija i inovacije donose u poslovanju i javnoj upravi, i o aktuelnim političkim i ekonomskim temama.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brnabićeva u Berlinu: Predlog zakona za poreske olakšice

Izvor: B92, 11.Nov.2019

Berlin -- Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić učestvuje na trodnevnom Privrednom forumu u Berlinu u organizaciji "Zidojče cajtunga"...Brnabićeva je istakla da je Nemačka jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji ekonomski partner Srbije i da kompanije iz te zemlje sada zapošljavaju preko 60.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.