Bredli Kuper najzgodniji muškarac na svetu

Izvor: Vesti-online.com, 17.Nov.2011, 02:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bredli Kuper najzgodniji muškarac na svetu

Zvezda filma "Mamurluk", glumac Bredli Kuper poneo je titulu najzgodnijeg muškarca, objavio je magazin Pipl.

U izjavi za magazin, Kuper je rekao da će njegova mama biti zadovoljna ovim priznanjem i da smatra da "pristojno izgleda", prenosi AP.

Priznanje za najzgodnijeg muškarca, prema oceni Pipl magazina, ranijih godina poneli su glumci Džordž Kluni, Bred Pit, Džoni Dep, Hju Džekmen i Rajan Rejnolds.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kuper je najzgodniji muškarac!

Izvor: NaDlanu.com, 17.Nov.2011

Zvezda filma "Mamurluk", glumac Bredli Kuper poneo je titulu najzgodnijeg muškarca, objavio je magazin Pipl. ..U izjavi za magazin, Kuper je rekao da će njegova mama biti zadovoljna ovim priznanjem i da smatra da "pristojno izgleda", prenosi AP.Priznanje za najzgodnijeg muškarca, prema oceni Pipl...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.