Brat izbodenog reketaša uhapšen s bombom u Novom Sadu

Izvor: Glas javnosti, 19.Nov.2012, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat izbodenog reketaša uhapšen s bombom u Novom Sadu

NOVI SAD – Budimiru S. iz Teslića, dežurni istražni sudija Miroslav Alimpić odredio je pritvor od mesec dana jer je Bulevarom oslobođenja u Novom Sadu šeta s bombom u džepu.

Interesantno je da se u blizini mesta gde je Budimir S. uhapšen, u jednoj pekari dogodilo razbojništvo neposredno pre njegovog hapšenja, a tragajući za pljačkašem policija je naletela na Budimira i u njegovom džepu pronašla bombu, fantomku i tamne naočare.

Budimir S. rekao je policiji da >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je bomba doneta sa ratišta.

Zanimljivo je ito da uhapšeni Budmir S. je inače rođeni brat Branislava S. (19) godina iz Teslića, koji je zajedno sa Milanom Š. (22) izboden 7. novembra u holu Mašinske škole u Novom Sadu

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.