Bosanci besni: Zabranite pesme Arkanove udovice!

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jul.2013, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bosanci besni: Zabranite pesme Arkanove udovice!

Dramski studio Pozorišta mladih Tuzla je izveo performans pod nazivom "Imitacija balkanskih zvezda", što je izazvalo velike polemike jer je puštena pesma Svetlane Ražnatović Cece "Grome moj"!

Iako je reč o performansu i umetničkom izražaju na kojem su se čule pesme Indire Radić, Jelene Karleuše, Halida Bešlića i mogih drugih folkera, Bosancima je zasmetala Ceca i povela se velika rasprava.

Performans >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Tuzli je bio neka vrsta izrugivanja trenutno popularnim pevačima, ali mnogi misle da je to urađeno na krajnje neprimeren način i neki zahtevaju da se čak javno zabrani slušanje pesama Arkanove udovice!

"Autor, režiser mora da pazi. Recimo, evo baš ova Cecina pesma ’Grome moj’ je posvećena Arkanu, i to je javno rekla i kao sad u Tuzli grmi sve od toga", glasio je jedan od negativnih komentara, a prenosi sajt doznajemo.com.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Bosanci besni: Zabranite pesme Arkanove udovice!

Izvor: Dzungla.org, 16.Jul.2013

Dramski studio Pozorišta mladih Tuzla je izveo performans pod nazivom „Imitacija balkanskih zvezda“, što je izazvalo velike polemike jer je puštena pesma Svetlane Ražnatović Cece „Grome moj“!. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.