Bez novih projekata Srbije i Kine na ovogodišnjem samitu

Izvor: Danas, 15.Apr.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez novih projekata Srbije i Kine na ovogodišnjem samitu

U luksuznom dubrovačkom hotelu Riksos Libertas sa čije terase puca pogled na Jadran, u četvrtak je počeo osmi Samit 16 plus 1, format koji je pre sedam godina u Varšavi pokrenula Kina sa zemljama Centralne i Istočne Evrope u okviru inicijative Pojas i put, naslednice drevnog trgovačkog Puta svile koji je povezivao Kinu i Evropu. Članak Bez novih projekata Srbije i Kine na ovogodišnjem samitu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orban: Centralna Evropa uspela da se odbrani od migracija

Izvor: Danas, 15.Apr.2019

Mađarski premijer Viktor Orban rekao je danas da su zemlje centralne Evrope uspele da "sačuvaju identitet" i odbrane se od migranata. Članak Orban: Centralna Evropa uspela da se odbrani od migracija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Sedam korisnih saveta kako da na internetu nađete srodnu dušu

Izvor: Danas, 16.Apr.2019, 08:27

Getty ImagesNema ničeg lošeg u tome da napravite nalog na nekoj od aplikacija za onlajn upoznavanje, ali morate da budete sigurni da li zaista uživate u tome Milioni ljudi širom sveta na internetu traga za srodnom dušom. Prema podacima sajta koji analizira onlajn upoznavanje, širom sveta 91 milion...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.