Beograđanin uhapšen u Beranama zbog falsifikovanja evra

Izvor: Blic, 26.Nov.2013, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanin uhapšen u Beranama zbog falsifikovanja evra

Crnogorska policija uhapsila je danas u Beranama državljanina Srbije LJ.R. (38) iz Beograda, koji je osumnjičen za falsifikovanje novca, odnosno da je više računa u tom gradu platio lažnim evrima.

Uprava policije Crne Gore je saopštila da je LJ.R. u četiri prodajna objekta na području Berana stavio u promet četiri falsifikovane novčanice u apoenima od po 200 evra. Dodaje se da su sporne novčanice falsifikati visokokvalitetne izrade.

Nakon hapšenja, Lj.R. je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uz prijavu da je počnio krivično delo falsifikovanja novca, predat Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama na dalju nadležnost, saopštila je crnogorska policija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.