Beograd uskoro može da dobije ski stazu: Najavljuje se konstrukcija na Avali

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd uskoro može da dobije ski stazu: Najavljuje se konstrukcija na Avali

Beogradska planina mogla bi da postane nova zimska turistička atrakcija

U Beogradu su počeli pregovori o projektu izgradnje ski staze na Avali, ukupne dužine oko 550 metara, koja bi jednim delom bila pokrivena posebnom podlogom za korišćenje u uslovima bez snega, rečeno je danas Tanjugu u Skijalištima Srbije.

Radost čitanja od 21. do 28. oktobra: Počasni gost Sajma knjiga je Kraljevina Maroko

- U toku su pregovori oko realizacije projekta Avala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na inicijativu i predlog JP Skijališta Srbije.Planirani sportsko-rekreativni sadžaji nalazili bi se uz Mitrovićev dom, ispod Avalskog tornja do podnožja Avale, u pravcu Pinosave - kažu u Skijalištima.

Ugostiteljsko- turistička škola sa Savskog venca domaćin susreta "GATUS 2018" (FOTO)

Prema predloženoj studiji, na Avali je s pratećim sportsko-rekreativnim sadržajima predviđen jedan ski lift tipa- sidro, kao i poligon za početnike.

Predviđena je jedna ski-staza ukupne dužine oko 550 metara.

Pogledajte rezultate

Pratite nas i na Instagram profilu srbijadanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.