Batrovci zatvoreni, nijedan kamion ne može u HR

Izvor: B92, 23.Sep.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Batrovci zatvoreni, nijedan kamion ne može u HR

Na prelazu Batrovci i dalje je u blokadi teretni saobraćaj iz Srbije, a Hrvatska ne propušta iz Srbije ni kamione sa kvarljivom robom, javlja Tanjug.

To je Tanjugu potvrdio i šef carinske ispostave Batrovci Nenad Vukčević, koji je naveo da, od kako su nezadovoljne kamiondžije odblokirale taj prelaz, odnosno prostor između Batrovaca i Bajakova nešto pre 16 časova, ni jedan kamion nije prešao iz Srbije u Hrvatsku.

"Nijedan kamion još nije prošao, tako da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prelaz u potpunoj blokadi za teretni saobraćaj na ulazu u Hrvatsku", rekao je Vukčević.

Kako je javio reporter Tanjuga sa mesta zbivanja, dok saobraćaj iz Hrvatske ka Srbiji funkcioniše u potpunosti, iz Srbije ka Hrvatskoj saobraćaju samo putnička vozila.

Kamiondžije će, kako su najavile, do večeras u 23.30 sati čekati da hrvatska vlada promeni odluku o selektivnom puštanju teretnog saobraćaja, a ukoliko odluka ne bude promenjena, blokiraće sve granične prelaze za sav saobraćaj ka Hrvatskoj, rekao je Tanjugu vozač Kan Grbović, koji iz Novog Pazara vozi robu za Zagreb.

Nešto pre 16 sati kamiondžije na prelazu Batrovci, ka Hrvatskoj, odlučili su da prekinu blokadu i omoguće putnički saobraćaj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Batrovci zatvoreni, nijedan kamion ne može u HR

Izvor: Akter, 23.Sep.2015

Na prelazu Bajakovo i dalje je u blokadi teretni saobraćaj iz Srbije, a Hrvatska ne propušta iz Srbije ni kamione sa kvarljivom robom, javlja Tanjug..To je Tanjugu potvrdio i šef carinske ispostave Batrovci Nenad Vukčević, koji je naveo da, od kako su nezadovoljne kamiondžije odblokirale taj prelaz,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.