Izvor: Nezavisne Novine, 22.Nov.2023, 15:25

Balaban i još devet Srba osuđeni na ukupno 162 godine zatvora

SARAJEVO - Sud BiH izrekao je prvostepenu presudu kojom su desetorica optuženih u predmetu "Ranko Balaban i drugi" za zločine u tadašnjoj opštini Bosanski Novi osuđeni na ukupno 162 godine zatvora.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukupno 162 godine zatvora za ratni zločin u Bosanskom Novom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Nov.2023

Sud Bosne i Hercegovine osudio je Ranka Balabana, Ratka Goranju, Nikolu Reljića, Mirka Odžića, Ranka i Dragana Baltića na po 18 godina zatvora. Rajko Karlica, Milenko Brčin, te Milenko Babić osuđeni su na po 15 godina, a Miroslav Kapetanović na devet godina zatvora. Svi su osuđeni za zločine...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Balaban i drugi, kao pripadnici VRS, osuđeni za ukupno 162 godine zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2023

Sud BiH izrekao je prvostepenu presudu kojom su desetorica optuženih u predmetu "Ranko Balaban i drugi" za zločine u tadašnjoj opštini Bosanski Novi kao pripadnici Vojske Republike Srpske osuđeni na ukupno 162 godine zatvora.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.