BRENA-Vest-o-maloj-Tijani-mi-je-unistila-dusu

Izvor: medio.rs, 11.Avg.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRENA-Vest-o-maloj-Tijani-mi-je-unistila-dusu

- Boba i ja smo preživeli otmicu sina i saosećamo sa roditeljima male Tijane. Molili smo se Bogu svaki dan za nju - rekla je pevačica

Otmica i svirepo ubistvo Tijane Jurić, duboko su potresli Lepu Brenu i podsetili je na njenu ličnu dramu, i otmicu sina Stefana koja se dogodila pre 14 godina, i koja je srećom završena tako što je on vraćen roditeljima.

- Vest o maloj Tijani mi je uništila dušu. Boba i ja smo preživeli otmicu sina i saosećamo sa roditeljima >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << male Tijane. Molili smo se Bogu svaki dan za nju. Živela sam za njen povratak kući i za moj oporavaka. Vest o nastradaloj devojčici nas je sve obeshrabrila – ispričala je pevačica koja se i dalje nakon operacije oporavlja u Novom Vinodolskom.

- Bolje se osećam fizički, ali ova tragedija vratila me je u najcrnji period u životu, ne mogu da dođem sebi… U Beograd se ne vraćam pre 18. avgusta – zaključila je Lepa Brena.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.