Apatinska pivara investira šest miliona evra u prečistač voda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apatinska pivara investira šest miliona evra u prečistač voda

APATIN -

Apatinska pivara saopštila je danas da će u apatinski prečistač voda investira šest miliona evra.

Kako se navodi, ta pivara je sa Opštinom Apatin, preduzećem "Naš Dom" i Direkcijom za izgradnju potpisala danas Ugovor o kupovini 1,6 hektara gradskog građevinskog zemljišta za novu fabriku za preradu voda, po ceni od 56,2 miliona dinara.

Direktor Apatinske pivare i regionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predsednik za Srbiju i Crnu Goru Ilija Šetka, kazao je da će buduća fabrika doprineti dugoročnom rešavanju pitanja odvođenja otpadnih voda na teritoriji Apatina.

U saopštenju se dodaje da je Apatinska pivara u kojoj je oko 800 zaposlenih od 1996. godine do danas, uložila preko 16 miliona evra u različite lokalne projekte u Opštini Apatin, a preko 160 miliona evra u Srbiji.

Od decembra 2009. godine, Apatinska pivara je deo regionalne pivarske grupacije StarBev koja je od ove godine deo je svetske pivarske kompanije "Molton Coors International".
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Apatinska pivara investira 6 miliona evra u apatinski prečistač voda

Izvor: 025info.rs, 27.Apr.2012

Apatinska pivara, Opština Apatin, JKP ’Naš Dom’ i JP 'Direkcija za izgradnju' potpisali su danas u Plavoj sali Skupštine Opštine Apatin ugovor o kupoprodaji zemljišta i time nastavili zajednički projeka

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.