Ankara: Potrebno povećati turske investicije u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2015, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ankara: Potrebno povećati turske investicije u BiH

ANKARA - U susretu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića i člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića s premijerom Republike Turske Ahmetom Davutogluom u Ankari razgovarano je o odnosima između BiH i Turske.

Premijer Davutoglu je izrazio zadovoljstvo što relativno brzo nakon posjete Bosni i Hercegovini, u julu ove godine, opet ima priliku razgovarati s članovima Predsjedništva BiH.

Tokom susreta istaknuto je zadovoljstvo veoma dobrim odnosima >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dviju prijateljskih zemalja na svim nivoima.

Izraženo je opredjeljenje da se ulože dodatni obostrani napori na povećanju turskih investicija u BiH, naročito u segmentu razvoja malih i srednjih preduzeća te na povećanju vanjskotrgovinske razmjene.

U ime člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske sastanku je prisustvovala savjetnica Mira Pekić.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.