Andrej se vratio na ostrvo gde je sniman Surviver

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2017, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej se vratio na ostrvo gde je sniman Surviver

Sedam godina nakon pobede u Survivoru, Andrej se vratio na ostrva sa ciljem da sam provede nekoliko dana na njima. Sa sobom je poneo i poruke saplemenika koje je zakopao na ostrvu ali i živeo na njemu poput pravog Robinzona – kao nekad, ali ovog puta sam.

O serijalu:

Kroz objektiv kamere avanturista i pustolov Andrej Maričić istražuje najzabačenije delove planete, stiče nove prijatelje i upoznaje ih živeći sa njima. Traga za retkim biljnim i životinjskim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << vrstama, posećuje predele od kojih zastaje dah, ali i one opasne i manje privlačne u koje retko ko zalazi. U stalnoj potrazi za odgovorima, Andrej vas vodi kroz njegov svet, svet BEZ GRANICA.

Emisiju gledajte u nedelju od 17.30h.

1. Filipinski vremeplov

2. Manilska favela

3. Mesečeva dolina

4. Život s vulkanom

5. Španski biser Filipina

6. Tajne visećih kovčega- zašto mrtve sahranjuju na nepristupačnim liticama

7. Zeleno parče raja - pirinčane terase pod zaštitom UNESCO

8. Bez granica sa Andrejem: Šamanski ritual

9. Bez granica sa Andrejem: Vulkan Majon - stidljivi div

10. Povratak na ostrvo na kojem je sniman Survivor

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.