Alarmantno u Ljigu: Pacijenti koji treba da idu dijalizu ne mogu da dođu do bolnice

Izvor: Press, 16.Maj.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarmantno u Ljigu: Pacijenti koji treba da idu dijalizu ne mogu da dođu do bolnice

Opština Ljig je već 30 sati bez struje i vode. Vodovodne cevi su uništene i ekipa JKP Komunalac ne može da pronađe kvar jer je sve pod vodom. Sa deset mesnih zajednica prekinuta je svaka komunikacija jer je nemoguće doći do pojedinih kuća, a telefoni su u prekidu.
Za sada nije moguće obezbediti prevoz pacijenata na dijalizu u Valjevsku bolnicu. Zbog pojave klizišta u brdskim delovima nekoliko domaćinstava je evakuisano i privremeno smešteno u Hotel Ljig. Ogromne štete na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << infrastrukturi i poljoprivrednom zemljištu. Štab za vanredne intervencije danonoćno dežura i apeluje za pomoć nadležnih institucija.

Broj telefona 014 3445 030 i 014 3445 044

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.