Akcije NIS-a odoše u nebo

Izvor: Mondo, 13.Maj.2011, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcije NIS-a "odoše u nebo"

Akcije Naftne industrije Srbije (NIS) dostigle su danas najvišu, "istorijsku", vrednost od izlaska te kompanije na Beogradsku berzu, pošto je cena akcije dostigla je 570 dinara.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcije NIS-a na istorijskoj vrijednosti

Izvor: Capital.ba, 13.Maj.2011

BEOGRAD, Akcije Naftne industrije Srbije (NIS) dostigle su danas najvišu, 'istorijsku', vrijednost od izlaska te kompanije na Beogradsku berzu. Cijena akcije dostigla je 570 dinara, izjavio je danas direktor sektora poslovnih operacija Beogradske berze Siniša Krneta. 'Od jutros, od početka trgovanja,...

Nastavak na Capital.ba...

Upravni odbor NIS-a usvojio izveštaj o poslovanju za 2010.

Izvor: EMportal, 13.Maj.2011

Upravni odbor Naftne industrije Srbije (NIS) usvojio je danas izveštaj o poslovanju za 2010. godinu u kojoj je profit kompanije iznosio 16,5 milijardi dinara.

Nastavak na EMportal...

Akcije NIS-a nikad skuplje

Izvor: TvojPortal.com, 14.Maj.2011, 11:21

BEOGRAD, 14. maja 2011. (Beta) - Akcija Naftne industrije Srbije (NIS) poskupela je u petak gotovo deset odsto i završila trgovinu na Beogradskoj berzi na 590 dinara.. . . Tokom trgovine cena NIS-ove akcije dostigla je u jednom trenutku i 592 dinara, što je novi dosadašnji maksimum za tu hartiju...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.