AKI NAJGLADNIJI: Farmeri odabrali osobu koja najviše jede

Izvor: Kurir, 29.Maj.2013, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKI NAJGLADNIJI: Farmeri odabrali osobu koja najviše jede

Farmeri su dobili pismo od Zadruge da ocene ko najviše jede na Farmi. Oni su bili podeljeni između Akija i Milana Tarota.

Većina Farmera je navela da je Aki najgladniji i da stalno priča kako je gladan i pita šta ima da se jede. Za Milana Tarota su pričali kako on konstantno jede i da jede velike porcije, čak 2, 3 tanjira.

Aki je rekao da se ne slaže sa odlukom Farmera. "Ja mislim da Milan Tarot najviše jede, ali Farmeri nisu rekli za njega, jer on dosta jede, ali slatko.", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekao je Aki.

Zadruga je donela odluku da Aki, kao najgladniji Farmer, vodi računa o namirnicama. On će morati da pazi i na špajz i na svaku hranu koja se nalazi u kući.

Niko sem Akija ne sme da odlučuje ko kad jede, a do subote će se brinuti o namirnicama. "Tarot je najgladniji, ali mene su izabrali jer sam kod šporeta stalno... Smršao sam 5 kilograma, tako da sigurno ne jedem koliko bih hteo.", rekao je Aki.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Farmeri odabrali: Aki je najgladniji na “Farmi”!

Izvor: Scandal.rs, 30.Maj.2013, 10:21

Farmeri su dobili pismo od Zadruge da ocene ko najviše jede na Farmi. Oni su bili podeljeni između Akija i Milana Tarota. Većina farmera je navela da je Aki najgladniji i da stalno priča kako je gladan i pita šta ima da se jede. Za Milana Tarota su pričali kako on konstantno jede i da [..]

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.