Vendi među najtraženijim osobama na srpskoj Vikipediji!

Izvor: Blic, 17.Jan.2014, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi među najtraženijim osobama na srpskoj Vikipediji!

Najviše je kucano "Vendi farma" i "Vendi na farmi"

Trenutno nema zvanične statistike za 2013. godinu, ali prema našoj evidenciji najčitaniji članci su oni koji se odnose na Srbiju, Beograd. Ono što je najinteresantnije i neočekivano je Vendi.

- Ona je u aprilu bila u topu. Ljudi su najčešće ukucavali "Vendi farma", "Vendi na farmi" i naravno prvo što im izađe je Vikipedija - objašnjava članica medijskog odbora "Vikimedije Srbija” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Tanja Mladenović.

Osim članaka koji su opšte tematike, korisnici srpske Vikipedije najčešće ukucavaju i imena poznatih turskih serija.

- Interesatno je da građani sve više ukucavaju pojmove i naslove turskih serija: "Kako vreme prolazi", "Kad lišće pada", "Sulejman Veličanstveni" itd. Otkad se ove serije prikazuju kod nas sve češće traže članak o Sulejmanu Veličanstvenom kao o istorijskoj ličnosti - rekla je Mladenović za Dnevno.rs

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Vendi Farma,   Farma

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vendi među najtraženijim osobama na srpskoj Vikipediji!

Izvor: Dzungla.org, 17.Jan.2014

Najviše je kucano „Vendi farma“ i „Vendi na farmi“. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.