Vendi: Zorana je debela mečka!

Izvor: S media, 10.Okt.2010, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vendi: Zorana je debela mečka!

Valjda u nedostatatku drugog posla, iako nisu završili nedeljne obaveze, Zlata i Natalija su se raspravljale u kuhinji. Natalija je primetila da je Zlata drugačija prema njoj od kada je rekla da bi i druge žene trebalo da uđu malo u kuhinju i da se uvere da to nije lako.

"Ne znam kako sma se to promenila, jer je naš odnos od početka isti", tvrdila je Zlata, dok je Natalija i dalje tvrdila da jeste.

Na kraju je sve izgledalo kao ranije, ali je Natalija rekla da će >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se od sada truditi da što manje kontaktira sa Zlatom koja je sa ostalim farmerima ceo dan nastojala da utvrdi istinu, mišljenja su bila podeljena.

"Ma ona je mislila da si se ti promenila na bolje, nisi ti to dobro ukapirala", tvrdi Vendi, ali Zlata i dalje po svom.

I dok se njih dve raspravljaju pred svima, Vendi i Zorana vode "tihi rat" koji je počeo davno pre Farme:

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

var params = { allowScriptAccess: "always" }; var atts = { id: "myytplayer" }; swfobject.embedSWF("xttp://www.youtube.com/v/sTtNifnNQY4&feature=player_embedded?hl=en&fs=1&rel=0&enablejsapi=1&playerapiid=ytplayersTtNifnNQY4&feature=player_embedded", "ytplayersTtNifnNQY4&feature=player_embedded", "500", "325", "8", null, null, params, atts); Izvor: Mondo

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.