(VIDEO) Desingerica u VRELOJ AKCIJI SA VENDI: Žena ga uhvatila NA DELU, snimak zapalio društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 11:47

(VIDEO) Desingerica u VRELOJ AKCIJI SA VENDI: Žena ga uhvatila NA DELU, snimak zapalio društvene mreže

Bivša rijaliti učesnica Zorica Marković nadaleko je poznata kao veliki laf i domaćin. Restoran koji je nedavno otvorila kraj beogradskog hipodroma postao je za kratko vreme kultno mesto gde je zagarantovan nezaboravan provod uz omiljene izvođače. Ovoga puta, Zorica sigurno nije znala da će biti baš ovako...

Pevačica Vesna Vukelić Vendi i gotovo jednako skandalozni Dragomir Despić Desingerica gostovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su zajedno u emisiji "Amidži šou" gde su se prvo sukovili verbano, a potom i fizički a sada su uhvaćeni zajedno u kafani.

Njih dvoje su posle ove emisije završili zajedno u novoj kafani Zorice Marković gde su pevali i igrali do zore, a Zorica je njihov zajednički nastup podelila kod sebe na profilu.

Desingerica je sa sve suprugom Nevenom došao i čak se sa Vendi latio mikrofona, pa su u duetu na vrlo neobičan način izveli pesmu "Ala bi se šikicala", dok je reperova žena sve snimala kamerom telefona.

A post shared by Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

Vrhunac je bio kad je kontroverzni reper izvukao novčanice i gurao ih Vendi u otvoreni dekolte pred rođenom ženom, koja je stajala kao ukopana i posmatrala ovaj prizor.

A post shared by Zorica Marković (@zoricamarkovic_official)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/M.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.