VENDI OTKRILA PREVARU Tamara je rekla Aci da je sredila moje izbacivanje Makarona je kupio glasove

Izvor: medio.rs, 15.Jan.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VENDI OTKRILA PREVARU Tamara je rekla Aci da je sredila moje izbacivanje Makarona je kupio glasove

Vendi se danas tokom emisije "Farma - narod pita" posvađala sa Lepim Mićom, kada je u studiju napravila skandal, a nije zaobišla ni klaberku Tamaru Đurić te je tako u svom stilu oplela po bivšoj farmerki.

Ona je rekla kako Tamara nakon povratka na "Farmu" izjavila da je Đurićeva sredila da Vendi bude ta koja će napustiti imanje.

"Tog dana kada sam ja izašla, ta klaberka, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << seljančura, svinja jedna koja se poslužila raznoraznim stvarima po izlasku je objasnila Aci na pitanje "šta ima novo, šta se dešava", jer je dolazila iz spoljnog sveta, ona je rekla "sređeno je, večeras Vendi izlazi... da ja sam sredila". Što govori da jedna klaberka, jedan anonimus... ranije se su te osobe zvale osobama koje su zamjavale narod... to je zamajavanje ili havtanje zjala... ako dođe neko ko hvata zjale i kaže da izlazi Vendi, onda to govori da su sve teMakranonine pare uspele da se suprostave ljudima koji su imali neki kredibilitet", rekla je Vendi i dodala da je sve vezano za glasanje jedna velika prevara.

"To je jedna legalna prevara. Ovo je zaista nešto što se nikada nije videlo, ali jeftino se prodalo", smatra pevačica.

Pogledajte šta je sve Vendi izjavila:
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.