VENDI OPLELA PO KOLEGINICAMA Mladje muskarce vole NEZRELE zene sa NISKIM koeficijentom INTELIGENCIJE

Izvor: medio.rs, 25.Jan.2017, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VENDI OPLELA PO KOLEGINICAMA Mladje muskarce vole NEZRELE zene sa NISKIM koeficijentom INTELIGENCIJE

Pevačica i učesnica rijalitija Vesna Vukelić Vendi objasnila je u svom prepoznatljivom stilu, u kakvom vremenu živimo i kakav problem imamo kao nacija.

"Isključeni smo totalno iz duhovnih tema i ponašamo se kao ispražnjeni mobilni telefoni. Tumaramo po svetu kao razelektrisani molekuli, sudarajući se i ne znajući u kom pravcu idemo i šta hoćemo od života", rekla je Vendi.

Ona je otkrila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da od kolega najviše ceni i poštuje Zdravka Čolića, jer prema njenom mišljenju nije napravio cirkus od svog života. Iskoristila je priliku da isproziva pevačice i pevače, koji uzimaju ogromne svote novca i utrkuju se za nastupe na trgovima.

"Politika je uhlebljenje mnogim pevačima i onda ne treba da budemo iznenađeni kada vidimo da mnogi dobijaju pune honorare za nastup na polupraznim trgovima", rekla je bez dlake na jeziku. Iskritikovala je sve koji se zabavljaju sa mlađim partnerima.

"Mi smo jeftini iznutra i namagnetišemo jeftine muškarce i zato nam se i događa takozvani žal za mladošću, kad žena od četrdeset i nešto godina traži jednog žutokljunca. To znači da ona nije sazrela. Kada neko ima nizak koeficijent inteligencije, onda je tačno da je mlađe slađe", ispričala je Vukelićeva u Premijeri.
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.