VB: Vendi, Slavko, Aneta, Top i Maja nominovani

Izvor: Poznati.info, 27.Apr.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Vendi, Slavko, Aneta, Top i Maja nominovani

Ukućani su primetili da Aneta, Slavko i Vendi nešto kriju. Njih troje su se preko papira konsultovali kog će da nominuju i zbog toga su kažnjeni

Oni su se dopisivali, domunđavali i pričali u šiframa o nominacijama! Vendi, Slavko i Aneta su direktno nominovani i zabranjeno im je da nominuju, a Maja Nikolić i Top od strane ukućana.

- Provaljeni su. Pitao sam ih da mi pokažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << papir, ali oni nisu hteli. Pa ako ništa ne piše što su mi nisu dali da vidim – rekao je Željko.

Veliki brat je pozvao Slavka, Anetu i Vendi u ispovedaonicu i rekao im da su zbog grubog kršenja pravila direktno nominovani, a da su izgubili pravo da nominuju.

Vendi je već sa Anetom u šiframa pričala kog treba da nominuju, ali je posle toga samo je opomenuta.

Inače, u petak su se održale nominacije. Ukućani su glasali i odlučili da najmanje žele u kući Maju Nikolić i Topića.

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VB: Vendi, Slavko, Aneta, Top i Maja nominovani

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2013

Oni su se dopisivali, domunđavali i pričali u šiframa o nominacijama! Vendi, Slavko i Aneta su direktno nominovani i zabranjeno im je da nominuju, a Maja Nikolić i Top od strane ukućana. Ukućani su u petak popodne izveli malu pobunu, jer su primetili da Aneta, Slavko i Vendi nešto kriju. Naime,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.