Novi STAR! Vendi ubeđena: Jelenu su žrtvovali đavolu da bi zadržali porodičnu moć! Ispovest Filipa: Oženiću Prijovićku iako je Romkinja!

Izvor: Svet, 20.Apr.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi STAR! Vendi ubeđena: Jelenu su žrtvovali đavolu da bi zadržali porodičnu moć! Ispovest Filipa: Oženiću Prijovićku iako je Romkinja!

Ekskluzivno! Jelenu Golubović ostavio dečko i otkazao venčanje! Šta je poručio njenoj baki Caki i kako je otkazao svadbu koju su planirali u julu možete saznati samo u novom STAR-u!
Zorica Marković otkriva sve PRLJAVE TAJNE Vesne Zmijanac: Ljubavnike je menjala ko čarape! Da je nisam štitila neko bi je ubio!
ŠOK! Ispovest ljubavnice Mikija Mećave: Već sedam godina mi obećava da će se razvesti od žene! Ona zna za nas, nju zanimaju samo njegove pare i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ništa više!
PLUS! Samo u novom Staru možete videti koji moćan muškarac je Ceci Ražnatović priredio kraljevski doček!
ŠOK intervju Balerine: Marina Perazić je koristila razne droge! Sve mi je priznala na Farmi!
JOŠ EKSKLUZIVNIH PRIČA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU MAGAZINA STAR KOJI JE U PRODAJI SVAKOG ČETVRTKA ZA SAMO 50 DINARA! JER STAR DAJE UVEK VIŠE!
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.