NAGLO PREKINUTA EMISIJA JOVANE JEREMIĆ: U studio utrčalo obezbeđenje, Vendi napravila haos zbog VERE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 12:30

NAGLO PREKINUTA EMISIJA JOVANE JEREMIĆ: U studio utrčalo obezbeđenje, Vendi napravila haos zbog VERE!

Sukob mišljenja koji je otišao predaleko.

Voditeljka Jovana Jeremić je ovog jutra ugostila pevačicu Maju Nikolić, Vesnu Vukelić Vendi, ali i teologa Miloša Stojkovića, a u programu je ubrzo nastao haos kada su se gosti međusobno posvađali.

Do tenzije je došlo kada se pokrenula tema o veri, na koju je Vendi jako slaba, te je ušla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u verbalni okršaj na ivici incidenta sa Stojkovićem.

- Ti ćeš nešto da mi kažeš, ti koja se skidaš po vašarima - viknuo je Miloš.

- Ja se ne skidam nigde, ja sam obučena i nosim haljinicu! Sad si pokazao svoje pravo lice, niko se ne skida go. Ja sam neko ko je na sceni kao Jovana sada samo da skine blejzer. Vi ste đavo u vučjoj koži - vikala je Vendi dok je Jovana pokušala zvonom da umiri goste.

- Koga vi predstavljate uopšte? - nastavio je.

- Ja predstavljam pobednika Šabačkog vašara! Pokažite mi snimak gde se skidam gola, sram Vas bilo - odbrusila je Vendi.

- Vi ste meni rekli da sam đavo - govorio je Miloš.

- Vi ste debeli i iz Vas izlazi đavo, ljudi se ograđuju od Vas - nastavljala je Vendi, dok je Jovana pozvala obezbeđenje i najavila drugi prilog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HITNO PREKINULA PROGRAM NA PINKU Jovana Jeremić pozvala obezbeđenje, Vendi napravila haos: Orio se ceo studio od svađe

Izvor: Blic, 07.Okt.2023

Pevačice Vesna Vukelić Vendi i Maja Nikolić gostovale kod Jovane Jeremić sa teologom Milošem Stojkovićem, kada je došlo do prekida programa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.