Mila Jovović otkrila DETALJ koji je ZAPREPASTIO SVE: Inspirisana majkama iz ZEMALJA TREĆEG SVETA, zato sa decom RADI OVO!

Izvor: Story, 16.Apr.2019, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mila Jovović otkrila DETALJ koji je ZAPREPASTIO SVE: Inspirisana majkama iz ZEMALJA TREĆEG SVETA, zato sa decom RADI OVO!

Glumica Mila Jovović (43) nedavno je otkrila jedan detalj iz svog porodičnog života kojim je zaprepastila roditelje širom sveta. Mila je inače mama dve devojčice: Ever Gabo (11) i Dašiel Edan (4), i namenski je kupila ogroman krevet kako bi cela porodica mogla da spava na njemu. Naime, Mila je gostovala u emisiji Vendi Vilijams. ... The post Mila Jovović otkrila DETALJ koji je ZAPREPASTIO SVE: Inspirisana majkama iz ZEMALJA TREĆEG SVETA, zato sa decom RADI OVO! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.