Ljubav bez granica: Vendi muž zbog para sve oprašta!

Izvor: 011vodič.com, 02.Nov.2015, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav bez granica: Vendi muž zbog para sve oprašta!

“On joj sve toleriše zbog para, da zaradi za sve njih. Vesna ne spominje muža Branimira da bi bila zanimljivija publici, ali ni on ne želi da ga ona pominje”, priča tetka Vesne Vukelić Vendi.
“Treba dete odgajati u današnje vreme kad je sve skupo. Ona zna dokle sme da ide i da rijaliti gledaju njeni roditelji i svekar i svekrva, s kojima ima lep odnos. To su fini ljudi, koji brinu o njenoj ćerki Nikoleti dok je ona u “ >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Farmi”. Ona je velika devojka, ide u srednju školu”, kaže Vendina tetka Dragana.
A Vendi podgreva atmosferu i u “Farmi 6”, kao i u svim rijalitijima u kojima je učestvovala. Osim provokativnim stajlingom i vokabularom, koji je tema podsmeha, bivša devojka Vojislava Šešelja na sebe skreće pažnju i konfliktima koje svesno izaziva. Vašarska pevačica, koja se ne stidi da sebe predstavi tako, nije baš shvaćena u familiji, ali su je prihvatili takvu kakva jeste. Navijaju za nju da što duže ostane u rijalitiju.
“Vendi sve radi zbog para. Zato i ide u rijalitije. Ja to pratim koliko mogu i podržavam je kao svoje dete. Njeni roditelji nisu kod kuće, a oni bi je sigurno više gledali. Imaju obaveze u Banjaluci. Sigurno ih pogađa kad se svađa u “Farmi”, ali znaju da će ona svima umeti da odgovori. Ona retko dolazi ovde, kaže da ima puno posla. I Bogu hvala da je tako. Sa familijom se druži samo na nekim slavljima ili tužnim skupovima. Vodi svoj život i ne voli da joj se iko meša”, kaže za Blic Vesnina tetka Dragana, koju su zatekli u dvorištu, ispred kuće Vendinih roditelja na periferiji Beograda.


#svet
The post Ljubav bez granica: Vendi muž zbog para sve oprašta! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.