Kad vipovke pomahnitaju: Seciranje Slavkovog penisa

Izvor: NaDlanu.com, 27.Apr.2013, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad vipovke pomahnitaju: Seciranje Slavkovog penisa

Polemika se nastavlja. Vendi i Maja žele da budu sigurne u to da Slavko preti malom puškom i nemaju nameru da odustanu od razgovora o njegovom polnom organu.

Veličina Slavkog organa je i danas tema i u dvorištu gde Maja Volk, u jednom momentu dok sesunča, nudi svoj santimetar da premere sporni organ s čime se Maja Nikolić odmah složila. Smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da će tako da utvrde čiji je veći - njen ili njegov. Vendi zatim uzima Slavkovu šaku i hoće na osnovu toga da analizira koliki mu je.Slavka je ova polemika jako pogodila pre dve večeri kada je, posle žurke, Maja Nikolić nekoliko minuta uzvikivala: "Slavko ima mali penis!" Ni razgovor u dvorištu mu nije prijao tako da je međusobno vređanje između Maje Nikolić i njega nastavljeno sa još većim žarom.Da li su žene u kući Velikog brata pomahnitale u nedostatku seksa, a budući da su im pored Slavka dostupni samo blizanci i porodični Dragutin Topić pa je nesuđeni "razbijač" Maje Nikolić logična meta, ili im se zezanje alfa Crnogorca ozbiljno osladilo?M.N

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.