Ekrem: Ne bi prevario svoju ženu ni sa Karleušom

Izvor: S media, 26.Nov.2010, 01:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem: Ne bi prevario svoju ženu ni sa Karleušom

”Znaš Vendi, nikad ja ne bih to uradio da moja žena gleda, čak ni sa Karleušom koja je kao najbolja i najzgodnija ženska i najveća je kao zvezda”, rekao je Ekrem Vendi tokom razgovora o ljubavi i prevari.

Popularni ”youtubaš” Ekrem Jevrić dane na imanju u Lisoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sigurno lakše provodi sa svojom mezimicom Vendi.

Da li se Eki zaljubio, da li sa Vesnom želi nešto više od masaže i priče, u ovom momentu nije ni važno.

Vesna Vukelić Vendi proslavila je 39. rodjendan, slavlje je proteklo u miru, a u trpezariji su se okupili svi farmeri i srdačno čestitali kraljici vašara rođendan.

Najviše se sredio upravo Ekrem koji nikada nije bio elegantniji, a kako je noć odmicala, tako je i umor učinio svoje, te su farmeri jedan po jedan polegali, no kao i uvek, Vendi, Jasmina Ana, Eva i Ekrem, dočekali su jutro na imanju.

Zanimljivo je da je Ekrem iskoristio priliku da ispriča Vendi kako izgleda njegova žena Igbala, koliko je ceni i voli i da je nikada ne bi ostavio.

U intimnom razgovoru oko ljubavi, braka i prevare, videlo se da Ekrem voli svoju Igbalu više od bilo koga na svetu, a čak je spomenuo i da je ne bi prevario ni sa najboljom ”ženskom” u Srbiji, Jelenom Karleušom:

- Znaš Vendi, nikad ja ne bih to uradio da to moja žena gleda, čak ni sa Karleušom koja je kao najbolja i najzgodnija ženska i najveća je kao zvezda, ali čak ni sa njom ja ne bih.

-E da s njom ne bi, to ti ne verujem, ona je lepa, zgodna, pevačica je, ti voliš plavuše, ne verujem ti- odgovorila je Vendi.

- Ma kažem ti da ne bih nikada tako nešto uradio - završio je Ekrem i time stavio do znanja da on u svojoj Igbali ima i Vendi i JK i sve žene zajedno.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.