Duelisti Jovana i Aca!

Izvor: S media, 11.Dec.2010, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duelisti Jovana i Aca!

Farmersko okupljanje oko tradicionalnog deljenja štapića predstavlja zanimljiv događaj gde se "drugari" časte izlivima emocija, utiscima... Večeras su metodom: "ja te biram zato što znam da ćeš se vratiti", izabrani duelisti - Jovana i Aca.

Vendi se uopšte nije potresala, već je u svom dobro poznatom maniru izjavila da treba imati m... pa staviti nju za slugu, Ekrem je u svom svetu između sna i jave taman >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pomislio da je vreme da se ide kući u Njujork... Peja je u jednom momentu neizvesnosti, kada je Ognjen rekao Marjanu da sedne i da nije u duelu, bio vidno iznenađen: "Nisam ovo očekivao, ali dobro sve je ovo igra..." Ali mu je ubrzo pao kamen sa srca, kada je za drugog duelistu izabran Aca Ilić, kome ovo baš nije lako palo: "Iznenađen sam. Ali, ovo je meni poruka da je meni vreme isteklo!" Rekao je Ilić. Sutra nas očekuje razrešenje situacije, ali bar će duelistima u izolaciji biti toplo, za to se pobrinuo Limen...
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Duelisti Jovana i Aca!

Izvor: Svet, 11.Dec.2010

Farmersko okupljanje oko tradicionalnog deljenja štapića predstavlja zanimljiv događaj gde se "drugari" časte izlivima emocija, utiscima.. Večeras su metodom: "ja te biram zato što znam da ćeš se vratiti", izabrani duelisti - Jovana i Aca..

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.