Đani ne zna ko su Nemanjići, svi mu se smeju!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đani ne zna ko su Nemanjići, svi mu se smeju!

Radiša Trajković Đani pošteno se izblamirao pošto ne zna ko su Nemanjići. Naime, Đani je sinu za 18. rođendan kupio sat "roleks", čija je vrednost oko 20.000 evra, što je izazvalo pažnju njene koleginice Vendi.

Vendi je tada u svom dobro poznatom stilu rekla da Đani treba da se ugleda na dinastiju Nemanjić, koja je imala veliko bogatstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a živela je veoma skromno.

Đanijev odgovor koji je dao za "Alo" je sve iznenadio, s obzirom na to da je pokazao da uopšte ne zna na koje Nemanjiće se odnosilo poređenje njegove koleginice.

- Što Nemanjići, brate, ne kupe "rolekse" deci? Ja radim, zarađujem! Kome ću da kupim, ako neću svojoj deci - kaže folker bez imalo blama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.