DVE KRALJICE PROVOKACIJE PRSA U PRSA! Najveći rafal uvreda i poniženja ikad zabeleženih kamerom - IZMETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 03:35

DVE KRALJICE PROVOKACIJE PRSA U PRSA! Najveći rafal uvreda i poniženja ikad zabeleženih kamerom - IZMETU!

Neviđene scene koje će sasvim sigurno preplaviti društvene mreže!

Voditelj Ognjen Amidžić u novoj emisiji ugostio je starlete Staniju Dobrojević i Maju Marinković, glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu i pevačicu Vesnu Vukelić Vendi.

Tom prilikom došlo je do sukoba Maje i Vendi u uživo emisiji.

- Nikad mi nije bilo jasno, svi jedni s drugima i posle se druže i ništa im ne smeta - rekao je Ognjen.

- Znaš šta je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najfrapantnije?! Ti se prema njima ponašaš kao da su normalni. Tu si ti za posmatranje - rekla je Vendi.

- Ognjene, znaš o čemu se radi, postoje neke osobe koje imaju potrebu da te provuku, čisto da bi malo dospele u žižu javnosti ako im to zakaže kroz nekoliko godina. Ne pecam se na te niskobudžetne fore s obzirom da smo u najgledanijem šouu, ozbiljnoj emisiji, da nismo pod šatorom - rekla je Maja.

- Ti si inteligentan čovek, pa prosto moram tvoju inteligenciju da ukrasim, da ne kažem oplemenim. Kad neko nekome kaže: "Obrišem ku**c od tebe" ili "služiš mi samo za ku**c", a pored njega stoji njegova devojka, on priznaje tu osobu za devojku, a ovu smatra za brisanjem ku**a, ne samo nje nego i oca i ne zna da se povuče, nego i dalje juri tog muškarca, to govori da za osoba nema ni trunku samopoštovanja - rekla je Vendi.

- Pošto je gospođa pobožna, kosi se sa principima da se žena koja je pobožna da se penje na krkače zauzetom muškarcu u toku vašara. Nisam pod šatorom, pa nije ni vreme ni mesto da se raspravljam sa njom. Popela se žena zauzetom muškarcu na krkače. Uljez vam se uvukao u cveće... Moja majka ne može da bude znojava sa masnim prstima, ti se nisi presvukla - rekla je Maja.

- Koliko moraš da budeš iskompleksiran da operišeš sve na sebe? Totalni je anonimus - rekla je Vendi.

- Ponavljaš se, treći put ponavljaš istu priču - rekla je Maja.

- Osoba gde god se pojavila napravila je štetu, samo uneredi gde god se pojavi, bukvalno je izmet gde god da se pojavi - rekla je Vukelićka.

- Svi smo naši, Vendi jaši - ponavljala je Maja.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.