ANĐELINI RODITELJI KUPUJU NJENU POBEDU U ZADRUZI! Vendi osudila odnos Zvezdana i Ane: To je sado - mazo veza

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 15:27

ANĐELINI RODITELJI KUPUJU NJENU POBEDU U ZADRUZI! Vendi osudila odnos Zvezdana i Ane: To je sado - mazo veza

Svake srede u 20 časova, emisija "Između dve vatre".

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo našu poznatu pevačicu, Vesnu Vukelić Vendi.

Vendi nam je u emisiji otkrila svoje mišljenje o aktuelnim dešavanjima u Zadruzi, kao i o glavnim akterima, Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pevačicino mišljenje je da roditelji Đuričićeve navodno prodaju kuću porodičnu u Đenovićima kako bi kupuli njenu pobedu, tačnije kako bi što više glasali i regularno "kupili pobedu" svojoj ćerki:

- Šta njih jedino može da spasi, a da zapuđše drugima usta. Jedino pobeda. Videli smo da tamo piše kuća na prodaju. Mediji su preneli da su oni odlučili da beže i da baš zbog rijalitija da prodaju kuću. To je priča njihovih komšija. To govori da mi ne znamo koliko oni imaju para, ali, ako oni, po našoj logici, hoće da prodaju kuću, to znači da neće birati ni sredstva ni način da kupe pobedu. Što je i legitimno - rekla je Vendi u našoj emisiji, a potom se osvrnula na odnos Zvezdana i Ane:

- To je sadističko mazohistički odnos. Ana je htela baš takvog Zvezdana. Ona ga je jurila, što je i sama rekla i on je rekao i njeni bližnji. Ana je kriva i ona ni u kom slučaju ne može biti žrtva - rekla je Vesna.

Celu emisiju POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.
Pogledaj vesti o: Vendi Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.