10 PROSEČNIH SRPSKIH PLATA ZA 4 DANA NA VAŠARU! Vesna Vukelić Vendi otkrila šta je NAJVREDNIJI DAR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 03:14

10 PROSEČNIH SRPSKIH PLATA ZA 4 DANA NA VAŠARU! Vesna Vukelić Vendi otkrila šta je NAJVREDNIJI DAR!

Sa Erom Ojdanićem je u Šapcu napravila lom!

Voditelj Ognjen Amidžić u novoj emisiji ugostio je starlete Staniju Dobrojević i Maju Marinković, glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu i pevačicu Vesnu Vukelić Vendi.

Ekipa portala Srbija Danas sačekala je pevačicu pred ulazak u studio, a ona je rado odgovarala na pitanja okupljenih novinara.

Vendi je  tada otkrila i da li >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Šapcu na vašaru može da se zaradi 10 prosečnih srpskih plata.

- Može, zavisi kako ko. Meni novac nikada nije bio prioritet, već ljudske duše. Ja sam totalno suprotna strana od jednog dela Srbije. Postoji svetla i tamna strana, a tu su i oni koji se ne proznoje, a stave pare u džep - bila je duhom nadahnuta pevačica, a oko vrata su joj visile krst i ikona.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.