Veliki brat  stiže i u Aleksinac - više od 56.000 evra za video-nadzor

Izvor: Aleksinac.net, 22.Jul.2023, 15:13

Veliki brat stiže i u Aleksinac - više od 56.000 evra za video-nadzor

Za nabavku i postavljanje video-nadzora u parku Brđanka i u Tešici, Opštinska uprava u Aleksincu izdvaja 6.666.667 dinara i preko tendera traži firmu koja će to odraditi.

Nakon Bele Palanke, Niša, Prokuplja i drugih mesta na jugu Srbije, i Aleksinac će dobiti nadzorne kamere.

U planu je da one budu postavljene u parku Brđanka i u Tešici, a iz aleksinačke Opštinske uprave, koja sprovodi javnu nabavku, nisu naveli razloge za to. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net <<

Ono što je poznato jeste da je rok za podnošenje prijava na tenderu 1. avgust, nakon čega će, ako bude izabran najbolji ponuđač, uslediti potpisivanje ugovora. Od tada, rok za završetak posla je 30 dana.

Firma koja bude izabrana treba da nabavi i postavi i kablove, optičke kutije, cevi za kablovsku kanalizaciju, metalne stubove i ostalo, a u planu je i rušenje i ponovno betoniranje asfaltnih površina.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat,   Aleksinac,   Prokuplje

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

“Veliki brat” stiže i u Aleksinac - više od 56.000 evra za video-nadzor

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2023

Za nabavku i postavljanje video-nadzora u parku Brđanka i u Tešici, Opštinska uprava u Aleksincu izdvaja 6.666.667 dinara i preko tendera traži firmu koja će to odraditi. ..Nakon Bele Palanke, Niša, Prokuplja i drugih mesta na jugu Srbije, i Aleksinac će dobiti nadzorne kamere...U planu je da...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.