Veliki brat: počinje finale!

Izvor: Poznati.info, 20.Jun.2011, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki brat: počinje finale!

Počinje poslednja nedelja Velikog brata - u ovonedeljnom šou ispala je Bojana, što je bilo i očekivano s obzirom na negativnu energiju kojom je zračila i njenog odnosa sa Nemešom i Marijanom.
Ona je dobila najmanje glasova od četvoro nominovanih, a to su pored nje bili Marijana, Dušan i Brendon. Preostali ukućani koji će dočekati sutrašnji stoti dan u kući su ujedno i finalisti ovogodišnjeg takmičenja.
Po izlasku iz kuće Bojana je čestitala >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << svim finalistima, nabrojala nekoliko svojih favorita, od kojih je najviše lepih reči imala za Lestera te je pozvala publiku da glasa za njega.
Finale Velikog brata održaće se u nedelju, 26. juna u 20.oo časova. Specijalni gosti finala biće Severina, Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Petar Grašo i specijalni bend Tončija Huljića.
Slične, interesantne teme: Veliki brat: Nemeš spreman za izlazak, Marijana pokušala da se izvini Bojani Marijana Nemešu: balavče, što te ranije nisam upoznala! Veliki brat: Brendon izbačen pa vraćen u kuću

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.