Veliki brat: Posle tuče sa Sindi Nevena izbačena iz kuće

Izvor: Večernje novosti, 10.Apr.2013, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki brat: Posle tuče sa Sindi Nevena izbačena iz kuće

Manekenka Nevena Miličević udarila je i počupala za kosu Sindi Models. Iako nije tajna da se njih dve ne podnose, navodno zbog bivšeg dečka, svađa koja se desila danas je kulminirala udarcima i čupanjem. Nevena je izbačena iz kuće "Velikog brata". Produkcija kuća Emotion je dala zvanično saopštenje i odlučila da Nevenu Miličević pošalje kući."Nevena i Sindi od samog početka nisu ostvarile dobru komunikaciju i konflikti između njih dve su bili skoro pa svakodnevni. Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je došlo do kulminacije u tom odnosu. Naime manekenka Nevena Miličević je usled Sindinih provokacija odreagovala fizičkim napadom", stajalo je u saopštenju Emotiona. Do toga je doslo zbog sitnih ženskih čarki. Sindi je zadigla Neveninu suknju kako bi pokazala kako Nevena ima celulit, a Nevena je usled besa počupala Sindi za kosu i rukom je udarila po glavi. Posto pravila Velikog Brata ne dozvoljavaju bilo kakav fizičko nasilje ili kontakt u tom smislu, Nevena će morati da napusti kuću Velikog Brata. Svi ukućani sem Soraje su stali u Neveninu odbranu i nisu želeli da napusti kuću." Inače, dve manekenke se svađaju već danima. Sindi tvrdi da je Nevena spavala mesec dana u apartmanu njenog bivšeg dečka, a Nevena tvrdi da modelsica ništa nije stekla na pošten način. U utorak ujutru dok su ukućani sedeli u dvorištu Nevena i Sindi se žestoko posvađale.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pogledajte tuču Nevene i Sindi

Izvor: Poznati.info, 11.Apr.2013, 17:15

Na Nevenin trideseti rođendan došlo je do kulminacije njihove svađe pa je manekenka udarila pesnicom u glavu Sindi, a potom je počupala za kosu..Tuča Nevene i Sindi..Nevena Miličević je udarila Sindi i zbog toga je izbačena iz kuće „Velikog brata“. Njih dve se od samog početka rijalitija...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.