Veliki Brat: Ode Maja Nikolić

Izvor: Mondo, 03.Maj.2013, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Brat: Ode Maja Nikolić

Sedma izbačena je pevačica iz Niša. Sa Sorajom se nije pozdravila. Ostali su polufinalisti, finale u ponedeljak u 21 h.

Glasovi publike odlučili su da od tri nominovane ukućanke, u polufinale ne prođe Maja Nikolić. Odahnule Soraja i Ava.

Uskoro opširnije!

U emisiji je gostovao izbačeni kaskader Uroš, koji je dobio šansu da se obrati jednoj od nominovanih ukućanki. Naravno, odabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Soraju, i priznao da je poslao pet SMS poruka za njen ostanak u Kući.

"Ljubim te, gledamo te Sindi i ja", pozdravio je Uroš, koji je rekao da podržava to što je "nabola" Maju, i da je u redu da vrati nekome udarac.

"Trebalo je i Ava da je udari", dodao je on.

Iako je Maja Nikolić pričala da je Uroš njen heroj, on nju naziva poznanicom, sa Avom je bilo svašta ali je primetno da se kaskader naježi kad se pomene njeno ime.

"Maja me je ostavila sa njom u kombiju, znajući da je u pitanju hiperaktivno i pričljivo biće. Ava će odlepiti ako večeras ispadne, jer misli da je zaslužila finale. Ali ona je takva, rođena je za rijaliti", rekao je Uroš, kojem hiperaktivnost nije smetala dok je simulirao seks sa hrvatskom starletom.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.