Veliki Brat: Kako Soraja izgleda bez šminke

Izvor: Poznati.info, 10.Apr.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Brat: Kako Soraja izgleda bez šminke

Iako važi za jednu od najatraktivnijih ukućanki kuće 'Velikog brata' Soraja Sara Vučeljić bez šminke izgleda zaista zastrašujuće.
Starleta je danima uspevala da se sakrije od kamere koja snima ukućane i kad su naduveni i izobličeni. Ipak, kamera je uspela da ulovi njeno podbulo izdanje i neisfeniranu kose čim je ustala iz kreveta.
Naduvene usne, natekao nos, ogromni podočnjaci i čupava kosa - to je Sorajino jutarnje izdanje. Ni nalik onoj vamp ribi sa duplerice. Navukla je košulju na sebe i brže-bolje otrčala do kupatila da nabaci „fasadu“ na svoje naduveno lice.
Izvor,Foto: Kurir
Slične, interesantne teme: Soraja Sara Vučeljić izbola devojku nožem Soraja Vučeljić Biografija Veliki Brat: Soraja Vučeljić pevala četničku pesmu

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.