Veliki Brat: Ispao Džordž, Tamarin dečko želi u kuću

Izvor: Blic, 11.Apr.2011, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Brat: Ispao Džordž, Tamarin dečko želi u kuću

Kuću Velikog brata u Košutnjaku napustio je taksista Džordž Rikman. On je dobio najmanje glasova publike, a najviše nominacija ukućana, koji su se žalili da se brzo ljuti i da preglasno hrče. Tamarin dečko, koji je prošle nedelje preskočio ogradu kuće, mogao bi da bude novi učesnik rialitija.

Džordž od skoro svih ukućana dobio najveći broj poena za izlazak, a zamerke koje su uputili na njegov račun bile su uglavnom da je vulgaran, da ima nepotrebne komentare, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da preglasno hrče i prdi.

Soraja je izbegla izbacivanje, dok je Nirmal dobio najmanje glasova svojih ukućana. Džordž ni malo nije delovao potrešeno što je ispao, čak naprotiv, delovalo je da mu je laknulo što je konačno na slobodi.

Gostujući u emisiji "Veliki Brat - izbacivanje", Slaven Blagić , Tamarin momak koji je preskočio ogradu zbog ljubavi, otvorio je dušu i pokazao da je daleko od naprasitog momka kakvog su ga predstavljali posle prošlonedeljnog incidenta.

- Kada mi je Tamara rekla da želi da uđe u kuću Velikog Brata, nisam bio oduševljen, ali sam je podržao - ispričao je Slaven.

On se prošle nedelje popeo merdevinama na ogradu "otpada" i počeo da se objašanjava sa svojom devojkom i njenom simpatijom u kući, Nikolom.

- Još pre nego što je ušla, rekao sam joj da će Nikola skočiti odmah na nju, ali ona nije verovala - bio je iskren Slaven, koji je priznao da je svojoj devojci verovao, ali da je sada je to poverenje donekle poljuljano. Slaven se nada da će on i Tamara ipak, izgladiti odnose i da će ponovo biti srećan par.

Slaven je priznao i da bi, ukoliko bi mu Veliki brat ponudio da uđe u kuću, to odmah prihvatio.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.