Veliki Brat: Da li je bolji seks u bazenu ili krevetu?

Izvor: Poznati.info, 10.Apr.2011, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki Brat: Da li je bolji seks u bazenu ili krevetu?

Marijana i Nemeš, trenutno najpopularniji stanari kuće 'Velikog brata' i ne slute da su gledaoci, ali i takmičari upoznati sa njihovim akcijama ispod pokrivača ali i u bazenu.
Tako je Radašin bez dlake na jeziku Marijani postavio nekoliko veoma neugodnih pitanja.
Naime, prvo ju je upitao da li joj je seks sa Nemešom bio bolji u bazenu ili u krevetu, a kada mu je ona rekla da ne zna, te da joj se čini kako su oba bila dobra, Radašin je upitao da li to znači da se ona zaparvo ni jednog seksa ne seća.
Ukućani su vreme prekraćivali i izborom za mis i mistera, a najviše uzdaha u kupaćem izmamila je Soraja. Na kraju natezanja oko glasova titulu mis ponela je Marijana dok je za mistera izabran Lester.
Izvor: Blic.rs
Slične, interesantne teme: Veliki Brat: Nemeš i Marijana zabrinuti zbog avanture ispod pokrivača Veliki Brat: Marijana i Nemeš ponovo u akciji! Veliki brat: Marijana i Nemeš, seks ili prijateljsko češkanje?!

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.