VB UŽIVO Petrući napustio kuću: Znao sam da neću uspeti

Izvor: Poznati.info, 02.Apr.2013, 02:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB UŽIVO Petrući napustio kuću: Znao sam da neću uspeti

Iz kuće Velikog brata izbačen je Petrući

Prvi učesnik koji je napustio kuću Velikog brata sa najmanje glasova publike je Branislav Petrušević – Petrući.

Iako je bio jedan od mirnijih ukućana i ni sa kim se nije svađao, publici, izgleda, nije bio zanimljiviji te je dobio najmanji broj glasova. On je rekao da je osetio da će biti izbačen.

“Dobio sam čudan zadatak prvog dana i znao sam da neću uspeti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Znao sam da ću biti izbačen prve ili druge nedelje”, rekao je Petrući i dodao da nije poznavao Avu i da joj želi sve najbolje.

Ove nedelje imunitet su imali Maja Nikolić, Milić Vukašinović, Soraja, Uroš i Ava, dok su svi članovi vlade nominovani, a to su: Aneta, Slavko, Žarko i Željko, Sindi, Boban, Nevena, Petrući, Topić, Vesna i Maja Volk.

Veliki brat uživo možete gledati OVDE

Izvor: Kurir


Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.