VB: Supruzi ne zameram zbog stiskavca s Beograđaninom

Izvor: S media, 22.Mar.2011, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: 'Supruzi ne zameram zbog stiskavca s Beograđaninom'

'Marijanu poznajem u dušu i znam da neće ništa loše da uradi. Razgovarali smo pre njenog odlaska. Ona je čvrsta, inteligentna i bistra osoba i baš je takvu volim', kazao je suprug Marijane Čvrljak.

'Kao prvo, ne gledam Velikog brata, ali poneki isečak sam pogledao, kao i taj famozni ples. Dakle, pre svega, mi ne znamo po kakvim se scenarijima i prema kakvim uputstvima stanari moraju da se ponašaju. Pa to je šou >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i treba im skandal da bi bilo gledano! Da su dosadni, sigurno forum ne bi pročitalo 50 hiljada, nego pet hiljada ljudi', kazao je Ivan Čvrljak.

VB: Nemaš pozvao udatu Marijanu na seks! (VIDEO)

VB: Milan izgubio glavu za novom stanarkom

Učesnici Velikog Brata se goli kupali u bazenu (VIDEO)

Njegova supruga Marijana od svih je devojaka u Velikom bratu pred kamerama, odlučila da se fizički zbliži s muškarcem – Beograđaninom Nikolom Nemeševićem. Plavokosa Šibenčanka i Nemeš zaplesali su stiskavac i pritom su nešto šaputali.

(net.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VB4: Muž joj veruje: Marijana i Nikola u "stiskavcu"!

Izvor: Svet, 22.Mar.2011

"Marijanu poznajem u dušu i znam da neće ništa loše da uradi. Razgovarali smo pre njenog odlaska. Ona je čvrsta, inteligentna i bistra osoba i baš je takvu volim", kazao je suprug Marijane Čvrljak. 'Kao prvo, ne gledam Velikog brata, ali poneki isečak sam pogledao, kao i taj famozni ples. Dakle,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.