VB: Nemeš i Marijana na lekovima?!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2011, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Nemeš i Marijana na lekovima?!

Nije mnogo potrajalo kajanje Marijane Čvrljak u rijalitiju Veliki Brat, koja je cele nedelje žalila zbog odnosa koji ima sa Požarevljaninom, da bi se u petak ujutru opet upustila u intimne odnose s njim i pre početka čina popila tableticu koju joj je Nemeš dao.

Naime, oko pet sati ujutru, Nemešević se probudio i iz torbe izvadio tablete, jednu je popio on, a drugu je dao Čvrljakovoj. I dok su ostali ukućani >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << spavali čvrstim snom, golupčići su krenuli s akcijom. Iako je seks ovo dvoje ukućana postao uobičajena situacija, gledaoci su zatečeni tabletama koje poseduje Nemeš.

Kada smo pozvali produkciju "Emoušn" i upitali o čemu se radi, rekli su nam da Marijana već duže vreme pije antibiotike.

- Marijana pije antibiotike, jer je bila kod zubara i on joj je prepisao lekove. A, Nemeš je uzeo neki vitamin - rekli su nam iz produkcije.

Hm, ostalo je nepoznato zbog čega su golupčići odlučili da piju lekiće usred noći?!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.