VB: Milan redovno masturbira

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2011, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Milan redovno masturbira

Nakon što je pokazao da mali ljudi mogu biti veoma obdareni, ukućanin "Velikog brata“ Milan Grahovac otkrio je da mu je pored sporta hobi i vežbanje "desnice“! Milanče se pohvalio kako ima jedan jak mišić na nadlaktici.

- Taj mišić nije od plivanja, to je od ovog dole - pohvalio se Grahovac, a onda skapirao da je to rekao pred milionskim auditorijumom.

- Znam, iskren sam i previše... - dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je mali čovek, dok mu je Nikola Nasteski pipkao mišiće po celom telu i čudio se koliko je "jak“ Milan i koliko mišića mogu da imaju tako mali ljudi.

Grahovac je po utisku mnogih pokazao najveći stepen egzibicionizma u dosadašnjem toku rijalitija, pa se tako pored skidanja od pre neki dan i pokazivanja svoje "velike“ muškosti, često šeta polugo po kući iako u tom trenutku i nije baš toliko toplo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.