VB: Milan izgubio glavu za novom stanarkom

Izvor: S media, 22.Mar.2011, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Milan izgubio glavu za novom stanarkom

Dolazak novih stanara u VB kuću izazvao je pravu pometnju. Kontroverzna Beograđanka Tamara odmah je oborila s nogu Milana, a nindža Radiša stanare je iznenadio tetovažom oka Velikog brata.

Nakon što je Tamara pred kamerama otkrila da su joj najveći porok 'oženjeni muškarci' te da voli kada 'ljudi upiru prstom u nju', Tamara je odbila slobodnog dečka Milana. Naime, Tamara se jako dopala Milanu koji je krenuo da je šarmira, ali ona ga je brzo udaljila od sebe rekavši da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ima dečka.

Kako Tamara i Radiša imaju tajni zadatak opskrbljavaju i stanare na otpadu, uspela je nekoliko puta neprimetno da ubaci par boca soka u smeće koje je tako stizalo stanarima na smetlišu. Iako je široj javnosti poznat kao prošlogodišnji učesnik Velikog brata, čini se da se Radiše Miljkovića stanari ne sećaju. Tako su ostali nemalo iznenađeni kada su ugledali tetovažu oka Velikog brata na njegovoj ruci. Radiša je 51-godišnji građevinar i poljoprivrednik, a u VB kuću ušao je kako bi postao slavan te zarađen novac poklonio u humanitarne svrhe.

VB: Nemaš pozvao udatu Marijanu na seks! (VIDEO)

Učesnici Velikog Brata se goli kupali u bazenu (VIDEO)

VB: Gola voditeljka Antonija u Velikom bratu (18+)

Nakon večeri pune iznenađenja, jutro u VB kući započelo je slavljem. Naime, kako je Slavici danas rođendan, stanari su joj otpevali rođendansku pesmu uz zapaljene svećice i 'vozić' kroz koji su se provlačili ne bi li došli do nje i izljubili je. Stanari na smetlišu u to su vreme već odavno bili budni i veselili se novoj pošiljci hrane. Horvat se iznenadio kada je video da su dobili više jaja nego što su naručili, kao i brašno. Soraja je ekipi pričala o Dubaiju, a Nirmal joj je džentlmenski ispekao jaja i servirao ih na tanjiru, ali pre toga su mu ispale stvari iz ruke, na što ga je Duško zadirkivao da sigurno ima tremu pred Sorajom. Soraja se od buđenja do doručka presvukla već dva puta!

(svet.rs)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Veliki brat: Milan odlepio za Tamarom (Video)

Izvor: Svet plus, 22.Mar.2011

Dolazak novih stanara u VB kuću izazvao je pravu pometnju. Kontroverzna Beograđanka Tamara odmah je oborila s nogu Milana, a nindža Radiša stanare je iznenadio tetovažom oka Velikog brata. Nakon što je Tamara pred kamerama otkrila da su joj najveći porok 'oženjeni muškarci' te da voli kada 'ljudi...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.