VB 4: Nemeš pobeđuje!?

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB 4: Nemeš pobeđuje!?

Nemeš je navodno sve vreme u dogovoru s produkcijom rijaliti, a na internet forumima učesnici tvrde da je rijaliti šou namešten i da je već odlučeno kome će pripasti glavna nagrada!

Kako prenosi portal 24sata poslednjih dana sve je više komentara da je prvi regionalni „Veliki brat“ namešten i da je očigledni favorit Nemeš. Kao potvrda za te tvrdnje navodi se i nekoliko primera.

Naime, stanari trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << imaju zadatak „Balkan Song Contest 2“, u kom su podeljeni u parove i moraće da otpevaju dve pesme. Pobednici će ući u finale. Nemeš, koji je u paru s Bojanom, dobio je zadatak da otpeva svoju pesmu „Znam taj smešak“, što mnogi vide kao nameštanje produkcije da mu se osigura mesto u finalu. Neki tvrde da je on zapravo „igrač produkcije“ i da je sve u vezi s njegovim boravkom u kući namešteno.

VB 4: Nikola: Soraju bi okrenuo kao papriku na roštilju!

VB4: Porodica Čvrljak: Nećemo kamenovati Marijanu!

VB4: Nemeš i Marijana imaju seks skoro svaki dan

Najviše sumnje internetskih forumaša izazvala je njegova mlaka reakcija nakon što mu je VB rekao da nije dobio nagradu „Adrija od srca“. Nemeš je cele nedelje bio u „ekstazi“ zbog nagrade i popularnosti, pa su mnogi očekivali da će se veoma naljutiti kada mu budu rekli da je sve izmišljotina. Pojavile su se informacije da mu je produkcija za laž rekla ranije, kada je navodno bio izveden iz kuće. Takođe se govori da je Nemeš nakon što je pobegao iz kuće kroz otvor za đubre dobio 10.000 evra da ostane u rijalitiju.

U produkciji „Emotion“ tvrde da sve optužbe i nagađanja nisu istiniti.

Teorije zavere

- Nemeš je sve vreme u dogovoru s produkcijom i glumi ljubav prema Marijani

- Nije ni trepnuo kada su mu rekli da je dobio lažnu nagradu

- Dobio je 10.000 evra da ostane u kući nakon što je pobegao

kroz otvor za đubre

- Za plasman u finale mora da otpeva pesmu koju je sam napisao

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.