Uroš: Kakva Ava, ja imam devojku!

Izvor: Blic, 04.Apr.2013, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš: Kakva Ava, ja imam devojku!

Uroš Ćertiću je trebalo nedelju dana sa se seti da ima devojku u spoljašnjem svetu. Tu informaciju on je sa Velikim bratom podelio u ispovedaocnici, a istu priču je ponovio i Maji Nikolić. Uroš: Ko je Ava?

Kaskader je Velikom bratu ispričao da se "samo malo šalio" sa Avom i da je njihov odnos lažiran, a sve u cilju dobre zabave.

Ćertić koristi svaku priliku da svima stavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do znanja da on nema, niti je imao, bilo šta sa starletom.

- To sve je bilo zezanje, da bismo pravili šou. O kakvoj ona ljubavi priča posle šest dana?! Ja sam se malo zezao, napolju imam devojku, tako da mi ne pada na pamet bilo šta da se petljam sa Avom. Nikada ne bih sa devojkom poput nje - rekao je Uroš Maji.

A zatim je otrkio da je Ava sušta suprotnost njegovoj devojci.

- Ja imam devojku koja radi doktorat. O čemu mi pričamo? Ava i ja smo nebo i zemlja. I da nemam devojku, nisam ja zato ušao - dodao je on i naglasio da sa starletom ne bi bio čak ni "zbog love".

To što se u kombiju zbližio sa Karabatićevom, objasnio je na sledeći način:

- Šta je trebalo da radim kada sam sa nekim u dva kvadrata, kako je trebalo da se ponašam?

Ćertić je često zaboravan. Pre početka rialitija bio je u vezi sa učesnicom "Prvog glasa Srbije", Sanjom Dimitrijević, ali se na dan ulaska u kuću nije mogao setiti ove veze.

Sanja je za "Blic" izjavila da od početka marta više nije sa Urošem u vezi, pa nije jasno da li je Uroš u razgovoru sa Majom mislio na nju, ili joj je već našao zamenu.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uroš: Kakva Ava, ja imam devojku!

Izvor: Dzungla.org, 04.Apr.2013

Uroš Ćertiću je trebalo nedelju dana sa se seti da ima devojku u spoljašnjem svetu. Tu informaciju on je sa Velikim bratom podelio u ispovedaocnici, a istu priču je ponovio i Maji Nikolić. ... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.