Učlanio sam se kod Rasima

Izvor: Blic, 11.Sep.2009, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učlanio sam se kod Rasima

Trostruki učesnik „Velikog brata” Miki Đuričić po prvi put je odlučio da se politički angažuje, i to u tek osnovanoj Socijaldemokratskoj partiji Rasima Ljajića. Ovaj kontroverzni pčelar iz Kupinova, koji u poslednjih godinu dana živi i radi kao kuvar na salašu 137 kod Novog Sada, odlučio je da podrži i učestvuje u radu nove stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer, kako kaže, svi drugi su mu se smučili.

- Odlučio sam da se učlanim u stranku Rasima Ljajića jer sam zapao u stih pesme Džonija Štulića: „Nemam sa kim, nemam protiv koga”. Pošto sam, inače, levo orijentisan i pošto u ovoj zemlji nema stranke koja ima takav program kakav ima SDP, ja sam rešio da se po prvi put politički angažujem kod Ljajića - otkriva za „Blic” Miki.

On kaže da će njegovo angažovanje u stranci biti pre svega u vidu podrške.

- Mnogo verujem Rasimu jer je to jedini čovek koji radi nešto u ovoj zemlji, znam da je pošten i da nikada neće zloupotrebiti svoj položaj. On je jedini gospodin u našoj politici. Međutim, nećete me videti u odelima i uglađenog, jer ću ja nastaviti da živim kao i do sada - nastavlja Đuričić.

Na pitanje da li će on nastupati javno u ime stranke na televiziji, Miki odgovara da će i dalje gostovati uglavnom u zabavnim programima.

- Kada god budem imao vremena, izaći ću u javnost i reći ono što mislim o stranci Rasima Ljajića, a to je da je to jedina stranka na koju se danas pošten čovek može osloniti. Jedina koja ima program brige o radnicima i koja na terenu i pre svog osnivanja radi na poboljšanju života ovog naroda. Uglavnom ću i dalje gostovati u zabavnim emisijama, ali ću se rado odazvati i na poziv autora političkih emisija i tok-šou programa - kazao je najpopularniji učesnik „Velikog brata”.

Knjiga recepata

Miki ne planira da napusti Vojvodinu zbog novih obaveza koje nameće politika.

- Živim na salašu, često sam u Novom Sadu, a možda se preselim na Frušku goru. Tamo sam bezecovao jednu vikendicu u kojoj bih rado živeo. U međuvremenu, čekam da počne emitovanje kulinarske emisije „Mikijeva kujna” na „Pinku”, iz koje će kasnije proisteći i knjiga recepata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.